søndag den 1. februar 2009

Jeg er blevet "tagget"

Jeg er blevet "tagget" af Berit, Dorthe og Vicky.
Det går, i alt sin enkelthed, ud på at man skal åbne en fil på sin pc, finde den 5. mappe og åbne det 5. billede......derefter skal man blogge det og beskrive billedet. Når det er gjort skal man "tagge" 5 andre bloggere.

Mit 5. billede i mappe nr. 5 er fra agility stævne i albertslund 2007. Billedet forestiller Zinnia i fuld aktion på banen. Billedet er fotograferet af min gode ven Andreas Silfverberg fra Sverige. Andreas er altid på pletten med sit kamera til agility stævner, men denne gang har han lånt mit kamera til at fotografere med.

Nå nu jeg er blevet tagged af tre personer, synes jeg det kunne være sjovt at tage det 5. billede i mappe 10 og 15 også.
Femte billede i mappe 10 er et portræt af Prebens ældste hund Dusty. Billedet er fra sidste vinter, hvor der en morgen var et fantastisk lys i haven, som jeg måtte udnytte til lidt fotografering.


Billeder nr.5 i mappe 15 er et skægt billede. Det er taget til ugekursus i ribe år 2005. Det forestiller de tre kuldsøskende Ergo, Zinnia og Emsi. De er ca 4 måneder gamle og frygteligt ranglede at se på. De er rigtige teenagere på det billede.

Jeg vil tagge:

Christine G. Andersen http://christineandersen.blogspot.com/

Ida Pettersson http://agilida.blogtown.se/blog.php?id=agilida

Lene Wöhliche http://leneogtoxy-lenesblog.blogspot.com/

Rikke Wriedt http://www.k9-performance.dk/

Ottilie Landmark http://www.ottilielandmark.blogspot.com/

Ingen kommentarer: