tirsdag den 20. august 2013

Agility kursus med Lisa Frick, Tereza Kralova og Lukas Aigner


Jeg var så heldig at blive tilbudt at komme på kursus med tre dygtige instruktører. Lisa Frick er den mest kendte af dem, med sine 3 Verdensmesterskaber i agility i bagagen. Lukas Aigner har deltager på det østrigske landshold flere gange med mellemhund. Han løber med Border terrier, Pyrenæisk hyrdehund samt Mudi. Tereza Kralova har ligget helt i top ved VM med sin Border Collie.
Kurset foregik på DDH Jyllinges bane. Man var opdelt i 3 grupper med 5 i hver. Og så havde man 3 træningspas af hver 2 timer i løbet af en dag. Så man kom til at træne ved alle tre instruktører. Og det var samme setup begge dage.

Jeg deltog med Zushi, da det er hende jeg gerne vil have noget nyt input til. Mit hold startede med at træne hos Lukas. Det var rart for en gangs skyld at blive undervist af en der selv løber med lille/mellem hund. Der var lige nogle ekstra fif han kunne give, som mange stor hundeførere måske ikke lige tænker over. Banen vi trænede var meget kringlet, men blev løst på en meget flydende måde.
Næste træningspas var hos Liza Frick. Også her var der en meget inspirerende bane og en meget inspirerende instruktør. Det var en bane med rigtig god fart i.
Sidste træningspas var hos Tereza. Her indgik alle tre feltforhindringer også, Og vi fik blandt anden trænet diskrimination mellem tunnel og balancebom, med blindskift foran :-) Tereza var meget inspirerende.
Fælles for alle tre instruktører, var at de alle var sat ind i Silvia Trkmans metoder heriblandt dreje/samle kommandoerne, running contacts osv. Så de kunne give den helt rigtige feed back til mig . Det var herligt :-)
Det var stinkende varmt hele weekenden, og der var næsten ikke til at finde skygge nogen steder. Men Zushi klarede det flot.
Zushi's yndlings moves ;-)
Om søndagen startede man med den instruktør, som man sluttede ved dagen før. Og så havde vi ellers sammenlagt 6 timers undervisning igen.
Virkelig gode instruktører, som varmt kan anbefales.
Alle fotos i indlægget: Lene Wöhliche

Ingen kommentarer: