søndag den 15. april 2012

Gåsahoppet.

I påsken tog vi til Sverige for at deltage i Gåsahoppet. Det var første år det var lagt over 3 dage, men desværre også første gang der kun var klasse 2 og 3 løb. så jeg kunne ikke deltage med Zushi.
Fredag startede Zinnia med at løbe fejlfrit i SP3 og blive nr.2 efter en tyske landsholds ekvipage.
I AG løbet blev vi disket, men havde ellers et super løb med gode felter. Banerne var generelt ret udfordrende og man skulle virkelig løbe til for at kunne nå at handle det man ville. Fredagens løb blev eneste fejlfri for vores vedkommende. Men jeg synes ikke at vi havde nogen dårlige løb, vi havde bare ikke lige heldet på vores side, som da Zinnia i søndagens sidste klasse, løber et perfekt løb, men bliver disket på 2. sidste forhindring ved en manøvre, vi normalt er knusende sikre i. Kun 18 ud af 105 ekvipager i SP3 gennemførte banen. Godis og Preben var fejlfri i SP3 om lørdagen, hvor de blev placeret som nr. 11 af 105.
Her er Zinnia's løb:


Zushi opdrætter og Zushi's far var der også. Og søndag var alle 4 hvalpe fra kuldet samlet i Skurup . Det varherligt at se dem sammen. Ziggy havde jeg ikke set før og det var overvældende så meget som han lignede Zushi. Alle hundene træner agility og tre af dem har allerede debuteret. Herligt at kunne følge hele kuldet.

Sobelkustens P-kuld. Ziggy, Zushi, Happy og Zen

Ingen kommentarer: