onsdag den 28. september 2011

En Dobbelt Champion og flere 1. præmier

1½ uge efter Dania Cup var vi på farten igen. Denne gang skulle vi til 4 dages udstillling og agility stævne i vejen. Preben og Godis var tilmeldt agility alle 4 dage, Zushi var tilmeldt LP1 og udstilling om torsdagen, Zinnia og Zushi var tilmeldt Rally om fredagen og zinnia løb så også agility lørdag og søndag.

Torsdag morgen startede lidt stresset, da man havde valgt at starte LP1 kl.10.15. Sheltierne skulle udstilles som race nr.7 i ringen, men det var en masse racer med få tilmeldte i hver. Så det var lidt svært at vurdere tiden. Jeg fik lov til at få rykket lydighedsprøven frem, så den faktisk blev startet for LP2, som skulle starte i ringen. Vi skulle så bare nå tilbage og have fællesdæk, når alle LP1 hundene havde været igennem.
Jeg havde haft et par generalprøver inden, med stor hjælp fra Conni og fra Johanna og Lone. Det havde dog ikke været den store succes, da Zushi havde været meget ukoncentreret. Men denne morgen valgte hun at gøre det bedre end til nogen af de to generalprøver. Hun gik et ganske fint program. Så afsted til udstillingsringen, hvor Zushi gik og stod fint. Her blev det til Excellent, som tidligere hed 1. præmie. så nu er Zushi avlsgodkendt og har også præmiering fra en international udstilling, hvis hun engang skulle kunne indstilles til International Agility champion. Så tilbage til lydighedsringen hvor Zushi gennemførte fællesdæk, men dog rejste sig kort før tid. Det blev i alt til 153 point og en 1. præmie. Og dermed fik Zushi sin første titel LP1.
Preben og Godis gjorde det godt i agility. Det blev til en 2. plads i SP3 og dermed deres 2. cert i spring.
Torsdag stod den på Rally for Zinnia og Zushi. Zinnia var først på og hun var noget ukoncentreret og snusede MEGET i græsset. Det skal dertil siges at der var blevet samlet masser af godbidder op inden, da det var i store ring rallyprøverne blev holdt. Zinnia bestod med 89 point. Zushi havde debut i rallyringen og jeg skal være ærlig og sige, at det var ikke meget jeg havde trænet det med hende. Det var faktisk kun hendes 3. forsøg på en bane med skilte. Hun gøede næsten hele banen rundt og det trak nogle point. Zushi bestod med 87 point.

Så tilbage til agilityringen, hvor vi bare skulle slappe af resten af dagen. Preben og Godis vandt SP3 og fik dermed deres sidste cert. og blev Dansk Spring Champion og da de også havde et svensk spring cert. blev de også Svensk Hopp Champion - Stort Tillykke.

Lørdag skulle jeg så løbe agility med Zinnia. Der var lidt småfejl hist og her. Vi var fejlfri i AGÅ hvor vi blev nr.2 og Godis blev nr.10. Godis blev også nr.3 i AG3 med et fejlfrit løb.
Søndag var både Zinnia og Godis fejlfrie i SPÅ og det blev til henholdsvis en 2. og en 4. plads.Den Franske VM dommer David Powel dømte alle dagene, så vi fik løbet et par af hans baner og så hvilke specielle ting han anvender i sine baner.
Alt i alt 4 dejlige dage med masser af fine resultater og et par nye titler i bagagen.

Ingen kommentarer: