onsdag den 23. marts 2011

Træning og kurser


Jeg har sat en lille bane op i haven, hvor jeg træner cik og cap med Zushi. Jeg har trænet kommandoerne siden hun var hvalp, men det har mest været rundt om forskellige andre ting end springstøtter. Nu tænkte jeg så at det var tid til lidt træning på rigtige forhindringer. Da hun er helt hjemme i kommandoerne, så er det bare at sende hende rundt på banen :-)
Jeg har forsøgt også at lægge lidt fremadsendelse ind i vores træning, så når jeg løber en lille kombination med Cik & cap, så starter eller slutter jeg oftest med en lang lige strækning.

På Johannas hold var challengen at hunden ikke måtte gå op på baljen før den fik kommando til det. Den klarede Zushi også. Derefter startede vi træning af at hunden skulle kunne kende forskel på størst og mindst.
På Trkman kurset har jeg brugt mest tid på at finpudse elefantøvelsen, så Zushi nu kan den lige godt begge veje og på forskellige kommandoer. Vi har også brugt en del tid på 2 on 2 off og release kommando.

Jeg har kigget Rally begynder øvelserne igennem og var jublende lykkelig da jeg fandt ud af at "Stå og gå rundt om hunden" ikke var en øvelse i begynder klassen :-)
Vi har mest brugt tid på at træne sit - bliv og gå rundt om samt dæk - bliv og gå rundt om. Da Zinnia ikke var særligt god til de øvelser.
Fredag, lørdag og søndag blev det til et par dejlige lange skovture i den nærliggende skov. Det var perfekt vejr og jeg fik da også taget et par billeder af Zushi.


Preben og Godis har været på agility kursus med Peter Crone lørdag og søndag. Det blev holdt på Hasselgård. Det var et rigtig godt kursus.
Søndag middag tog jeg også til Hasselgård. Jeg holdt et af mine hvalpe/unghunde agility kurser og et kursus der hed "Det går på tid". Vejret var perfekt, så det var faktisk varmere udendørs hos Peter og hans kursister.
På unghundekurset havde jeg for første gang i forløbet arrangeret et lille banegennemløb og det gik rigtig fint for alle 4 deltagere.

2 kommentarer:

Anni Pedersen sagde ...

Har siddet og set dine videoer og Duchesse lå og sov, men hun vågnede og var sikker på det var hende der var dyygtiig! og klikket måtte da udløse en godbid. Hun kom hen i sofaen for at "se" hvem der trænede. Måske en ny form for fjernundervisning :-))
Mange hilsner
Anni

Gitte Hoffmeister sagde ...

Ha ha :-) Ja, Anni. Det kunne være jeg skulle starte fjernundervisning af hunde ;-)