tirsdag den 16. november 2010

Velkommen til Zushi

Ja, så kom der et lille nyt familiemedlem :-)
Zushi er en tricolour Sheltie tæve, som vi har hentet på Gotland.
På stamtavlen hedder hun Sobelkustens Power of Love.

Da vi var på Gotland sidste efterår mødte jeg en masse hunde fra Sobelkustens opdræt, og jeg blev allerede dengang skrevet op til en hvalp efter en bestemt tæve. Denne tæve er efter Monty, som bor i Danmark.
Jeg skrev dengang et blogindlæg om Sobelkustens hunde. Det kan læses her: http://callidus-shelties.blogspot.com/2009/11/sknne-sheltier.html
Weekenden efter VM var min mor og jeg på Gotland for at se hvalpene, da de var 5 uger gamle og da de så var 8 uger gamle rejste Preben og jeg over og hentede lille Zushi hjem.
Gunilla, Agne og Anki har gjort et rigtig godt stykke arbejde med socialisering og prægning af hvalpene. Så det var 4 skønne hvalpe i kuldet.
Faderen til dette kuld hedder Sobelkustens Impressive Ice Floe "Izor". Han er en hund med mange meritter og kan prale af agility og springchampionater i både Sverige og Finland. Han var desuden individuel Nordisk Mester i Agility 2008 og broncevinder sidste år. I år har han været med til at blive nr.4 for hold til VM.
Derudover har han også afkom og søskende, som gør sig godt på agilitybanen og har championater her.

Zushi 5 uger

Moderen Wilda løber ikke agility, men er en herlig arbejdsglad hund, der træner lydighed og spor. Hun bor sammen med sin mor Julia, som også træner lydighed og spor og som også har løbet lidt agility. Fælles for dem begge er at de har et fantastisk dejligt temperament og er nogle rigtig kønne hunde.

Sammen med søster

Jeg glæder mig meget til at træne Zushi op til at blive en dygtig og dejlig hund.

1 kommentar:

Kennel Gjerulff sagde ...

Hun virker også super lækker :) Endnu et stort tillykke med hende!