tirsdag den 17. marts 2009

Succesfuld weekend

Fredag aften mødtes vi med Jannie, Christine og Kaare, for at køre i samlet kortege mod Nørre Vissing. Vi havde booket værelser på en kro, fordi vi skulle til agility stævne på Vilhelmsborg.
Lørdag startede konkurrencerne med de åbne klasser, som var udtagelser til DCH’s DM, samt til fælles DM. Zinnia lagde ud i AGÅ og løb et flot løb med gode felter, men anden sidste forhindring, som er en buet tunnel under balancen, den løber Zinnia udenom inden hun løber ind i den, det giver en vægring og tager en masse tid. Kayne løber også et godt løb, men han springer desværre feltet på balancen. Godis løber for første gang en AG klasse og han klarer det flot. Preben glemmer et spring inden vippen og så misser de også et efter vippen, Godis har flotte felter og speeder godt op hen mod tunellerne.
Næste klasse er SPÅ, her løber Kayne fejlfrit og bliver nr.4 med et super løb.

Zinnia river desværre muren, men har ellers den bedste tid.
Herefter løber Godis AG1 hvor han løber med god fart, men han får desværre en flyver på vippen, hvorefter Preben stopper ham op. De løber videre og får en flot balancen og en god målspurt. Godis løber indenfor samme sekund som vinderen.


Næste klasse er SP3 hvor Kayne får fejl indgang i slalom. Herefter løber han et flot løb med god fart. Zinnia løber et rigtig godt løb og er fejlfri og vinder klassen med et sekund ned til nr.2.
Godis er næste hund i ilden, denne gang i SP1, hvor han løber fint, men forsøger at smutte foran Preben ind i en tunnel og ryger derfor imellem tunnel og spring, hvorefter han tager springet bagfra. Resten af løbet fungerer fint.
Endelig langt om længe får Dusty lov til at slå sig løs på banen, han brillierer med et fejlfrit og super hurtigt SP2senior løb og vinder klassen. Han er desuden hurtigere end alle SP2 hundene.


Dagens sidste klasse er AG3. Jeg får lagt mit skift for tidligt mod forhindring nr.5, hvilket resulterer i at Zinnia løber udenom og tager springet bagfra. Resten af løbet går rigtig godt og hun har gode felter på balancen og vippen.

Christine løber med Kayne, han bliver pænt siddende i starten og får også feltet på balancen, men så får han fejl på a’et og smutter bag om ryggen på Christine og ind i et forkert tunnelhul.

Søndag starter igen med AGÅ. Zinnia får fejl på A’et og river en pind lige efter. Men hun har flotte felter både på balancen og på vippen. Kayne’s bliver disket. Godis får en flyver på vippen og en fejl på A’et.
I SPÅ løber Kayne rigtig godt, men så får han desværre en vægring på en tunnel. Godis springer en port over i slalom og Preben fortsætter, så de bliver disket. Resten af løbet går fint, indtil Godis smutter bagom ryggen ved sidste forhindring. Zinnia løber fejlfrit og vinder klassen og har hurtigste tid af alle tre størrelser.


Christine, som i denne weekend debuterede med Breezy, løb et rigtig flot og fejlfrit AG1 løb og vandt klassen med et stort forspring til nr.2. – Stort Tillykke.
I SP1 er Godis noget ukoncentreret og virker træt. Han løber i forkert tunnelhul og bliver disket. Dusty løber igen et super SP2senior løb i en hæsblæsende fart og vinder klassen – et rigtig flot løb. På trods af en alder på snart 10 år så løber han med en hastighed på 4,95 m/sek. Det er imponerende.

Vi afslutter klasserne med en AG3, som var utroligt svær, kun en enkelt mellemhund kom igennem banen og den havde 11 fejl. Zinnia var noget ukoncentreret og blev disket, da jeg fik sendt hende mod A’et i stedet for mod vippen. Vippen tog hun rigtig flot, stoppet på balancen, faldt lige efter feltet, altså ikke helt tilfredsstillende, hun fik feltet, men hun er afhængig af at jeg stopper i tide.
Både Zinnia og Kayne havde kvalificeret sig til finalen, som blev løbet på en springbane.
Kayne lagde ud i rigtig god fart og løb super flot, men så glemte Preben banen ved forhindring nr.16, så han fik fejlplaceret sig, hvorefter Kayne tog en forkert tunnelindgang og blev disket. Det var kun anden gang jeg skulle deltage i en finale med Zinnia, men denne gang vidste jeg at jeg havde en stor chance for at vinde, hvis jeg løb fejlfrit. Derfor var jeg spændt på om nerverne kunne holde. Det kunne de… Og Zinnia kom fejlfrit igennem banen og vandt klassen – hun fik desuden den hurtigste tid af alle tre størrelser. En fed fornemmelse.


Da de små hunde skulle løbe heppede vi selvfølgelig på Søster Emsi og Jesper og søreme om ikke de to også vandt finalen for deres størrelse – SHETLA POWER :-) Super flot.
Med os hjem fra stævnet havde vi diverse sponsor præmier i form af 40 kg hundefoder, to termokrus, en DVD og lidt hvalpelegetøj og en pokal fra finalen.
Se flere videoer her: http://www.youtube.com/user/Gittehof

2 kommentarer:

Shetla sagde ...

Kanon weekend!! Og hvor ser jeres løb godt ud. Tillykke med det hele... selvfølgelig især med Zinnia... lidt partisk må jeg vel have lov at være :-)

Cool Design Shelties sagde ...

TILLYKKE :o)

//Bente