mandag den 4. august 2008

Succés, sjov og certer

Fredag hægtede vi campingvognen på bilen og kørte mod det Jyske. Vi samlede Christine op i Slagelse og så gik turen mod Vejle. Vi var et par stykker som camperede på stævnearealet og vi havde en hyggelig aften.
Lørdag morgen gik det løs. Mellemhundene startede med SPÅ hvor Kayne blev disket og Zinnia løb fejlfrit og vandt klassen :-)Dusty løb SPÅ senior, men han blev disket. Så var det de små hundes tur og her løb Christine og Berta et flot fejlfrit løb. Så var det tid til AGÅ hvor Kayne blev disket og Zinnia løb fejlfrit og vandt klassen... Det var første gang Zinnia var fejlfri i en AGÅ og det var samtidig en DM udtagelse, som vi nu kun mangler en enkelt af.


Foto: Tommy Tell

Christine og Berta løb et flot løb, men fik desværre fejl i slutningen af slalom, som de ikke fik rettet rigtigt og dermed blev de disket.
Christine løb SP2 senior med Dusty, de fik en enkelt vægring ellers gik det rigtig flot. Zinnia blev disket i SP3 på 4. spring resten af løbet gik rigtig godt. Preben og Kayne løb fejlfrit og de vandt klassen foran Dorthe med Kimi. Christine og Berta lagde ud i fin stil, men midt på banen glemmer Christine hvor hun skal hen, da banen var meget lig den åbne springklasse, super ærgerligt. I AG3 blev Kayne disket. Christine og Berta løb et super løb og blev nr.2 efter Mille og fik dermed deres 2. agility certifikat stort TILLYKKE.
Zinnia springer feltet på A'et i AG2 og hun springer af vippen før den er i jorden, på balancen markerer hun sit stop, men bliver der ikke, så jeg sætter hende tilbage og dermed er vi disket.

Så var det tid til at pakke sammen og køre mod Viby, hvor vi skulle campere på stævnepladsen. Velankommet til Viby fik vi sat gang i grillen og fik stegt nogle lækre bøffer og så var der dømt fødselsdagsmiddag for Kaare. Det var rigtig hyggeligt.
Christine syntes at campingvognen skulle have et ungt islæt, når nu der var en teenager med, så vi fik hængt idol plakater fra "Vi unge" op på siden af campingvognen.

Søndag morgen startede vi med SPÅ, hvor Zinnia fik fejl i slalom og siden blev disket på 2. sidste forhindring. Kayne løb et flot fejlfrit løb og blev nr.4 i klassen. Christine løb SPÅ senior med Dusty og de fik en slalom fejl, ellers et rigtig godt løb, hvor de vandt klassen.
I AG2 løb Zinnia fejlfrit, på videoen ser det ud som om hun ikke rører nedgangsfeltet på A'et, men det gør hun, for hun snubler næsten og sætter derved en pote på feltet. Hun bliver nr. 2 i klassen og får sin sidste oprykning til AG3.


Preben og Kayne løber AG3 med lidt uoverenstemmelse to steder, men reder det flot og kommer fejlfrit igennem og vinder klassen og får Deres første cert i AG3. Stort TILLYKKE.


Christine og Berta lægger godt ud i AG3, men i slutningen af banen får de desværre en vægring, super ærgerligt for det var et rigtig godt løb.
Zinnia løber AGå hvor hun for første gang skal prøve et elektronisk bord, og det er kun 2. gang hun prøver et bord til konkurrence. Zinnia springer feltet på A'et og løber derefter et fint løb. Hun bruger lidt tid ved bordet, fordi jeg stopper hende meget op før hun springer på bordet. Hjemturen går i fin stil og med et super felt på bommen. Det rækker til en 3. plads, da kun 2 hunde var fejlfri. Preben løber SP2 senior med Dusty og de løber fejlfrit og vinder klassen.
Sidste klasse er SP3, Preben og Kayne lægger ud med et fint og fejlfrit løb, derefter kommer Zinnia på banen og løber også fejlfrit. Zinnia vinder klassen foran Kayne og får sit første certifikat :-)


En rigtig god slutning på en super hyggelig og sjov weekend med super resultater. Og så slæbte vi ellers præmier med hjem :-)

Et stort TILLYKKE til Kaare og Mikkel, som vandt AG2 for store hunde, og til Birthe med Sammie, som vandt cert i AG3 for store hunde, samt fik flere flotte placeringer.
Ogå et stort TILLYKKE til søster Emsi, som vandt SP3 for små hunde og var med til at vinde Maxi Zoo Cup sammen med Indi og Louie.

Flere videoer fra Vores løb kan ses her: http://www.youtube.com/user/Gittehof

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Søster!

Et kæmpe stort tillykke med de to 1. pladser i de åbne løb lørdag og certet og oprykningen til AG3 søndag. Det var bare super flot.

Jeg krydser poter næste weekend for den sidste udtagelse til DM.

Mange hilsner fra
Søster Emsi
www.sims-saints.dk

Christine Andersen sagde ...

Hej Lillemås ;-)

Tak for en hyggelig weekend.
Glæder mig til at besøge jer og træne hos jer på tirsdag, onsdag og torsdag :) .

Knus
Minimås.

Shetla sagde ...

Synes det er så stort, gør jeg. Tænk at vinde så meget. Du må da ende med at blive højrøvet.. i stedet for lillemåset ;-D

Mange lykønskninger fra familien!

Kram fra Nanna & Shetla-tøserne

Anonym sagde ...

Bugar och bockar!!!!

JÄTTEGRATTIS!!!! :D