mandag den 28. april 2008

Godis er blevet en rigtig mand samt besøg hos kennel Zarvo

Ja så skete det... Godis er blevet en rigtig mand...
Han har jo lettet ben siden 10 - 12 ugers alderen, men i går lettede han ben op ad noget for første gang. Og jeg skal lige love for at han fik afmærket på hele gåturen.
I går var vi på besøg hos kennel Zarvo, som har opdrættet Dusty og Kayne, samt flere af Godis, Zinnia, Zandy og Zita's forfædre.
Det er altid spændende at se de nye hunde i kennelen og få en snak med Bianca og John. Vi havde samlet en masse aviser, som vi havde med til dem. De bruger jo store mængder tisse aviser når der er hvalpe :-)

Bianca har blandt andet en halvbror til Angel i øjeblikket. De har samme far. Det var sjovt at opleve Kuga, han var ikke bange som Angel, men den måde han opførte sig på når han var glad mindende meget om Angel, det var ret sjovt at se.
Bianca havde en skøn lille tæve hvalp gående, Cherrie. Hun er efter Davinci og en sort/hvid tæve, som Zarvo også har opdrættet. Hun havde en skøn "se mig" attitude.
Bianca havde en ung tricolour han Chase, fra hel amerikanske linier, han skulle rejse til Spanien i denne uge. Jeg fik taget et par billeder af ham.


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Shov med billederne frå Bianca, synes at Cherrie er rigtigt söd! :)

Sig tillyke til Godis fra mig! ;)

Shetla sagde ...

Nåårhhh, lille Godis ;-)