onsdag den 2. april 2008

Agility kurser og video fra stævnet i Sverige.

I weekenden var Preben og Godis en tur i Ribe. De deltog på et unghunde agility kursus sammen med bla. Pia og Lucky. Det var Tina Mette Jørgensen, der var instruktør. Og det var som altid, når Tina holder kurser meget lærerigt og givende.

Lørdag holdt jeg agility kursus for agility trænerne i Hvalsø hundevenner. Denne gang havde vi fokus på feltforhindringer. Jeg havde tegnet en bane hvor feltforhindringerne blev bundet sammen af to "stakitter", så man samtidig fik trænet handling af "serpentiner".

Nu har jeg fået lagt video fra agility stævnet i Sverige på nettet. Den første film viser SPÅ om fredagen. Det er det løb hvor danskerne overrumblede svenskerne og tog sig af de 5 første samt af 7. placeringen. Zinnia blev nr.2 og Kayne blev nr.3. I Sverige får man et startkort med sin tid, placering og hundens hastighed i meter pr. sekund udleveret, når man bliver placeret. Zinnia havde løbet i en hastighed på 4,89 meter/sekund.Videoklip med Prebn/Kayne og Gitte/Twiggy i SP3 fredag, samt Preben/Kayne AG3 og SP3 lørdag
View this montage created at One True Media
Skurup


Videoklip med Gitte/Zinnia og Preben/Kayne SPÅ lørdag
View this montage created at One True Media
Skurup SPÅ lør


Videoklip med Gitte/Zinnia AGÅ fredag
View this montage created at One True Media
Zinnia AGÃ… Skurup

4 kommentarer:

Tina Mette Jørgensen sagde ...

Har lige været inde og se på de nyeste videoer fra stævnet i Sverige... tillykke med de flotte resultater...det vr ikke nogle helt nemme baner kan jeg se!!
Flere af løbene ser vældig godt ud... Sejt at i sådan tager over og banker svenskerne ;-)

Smil fra Tina

Gitte Hoffmeister sagde ...

Hej Tina.
Tak.
Banerne var ikke helt nemme, men jeg synes man kunne få et godt flow på alle banerne og det er det vigtigste. Det var nogle udfordrende baner, men det gør det jo kun sjovt :-)
hilsen gitte

Shetla sagde ...

Hold da kæft hvor er hun lækker den Zinnia-tøs. Det ser meget hurtigt ud - også i det snævre og kringlede. Du træner og handler tydeligvis skidegodt!
Puha, jeg ved sgu ikke rigtig om jeg glæder mig til at konkurrere med dig. Godt at jeg i det mindste er opdrætter til hende, så det kan dryppe på degnen :-)

Og er Preben så sindssyg nu??? ;-D
(hentyder til hans kommentar på videoen)

Anonym sagde ...

Rolig nu, vi skal nok komme over og banke jer i Hvalsö... ;)

Sjov med videos, også hvis jeg var heldig og se det IRL! :)