tirsdag den 19. februar 2008

Familietræf og agilitystævne i Vallensbæk

Søndag var vi til agilitystævne i Vallensbæk. Det var endnu et agility stævne indendørs og på gulvtæppe. Vi startede med klassen AGbedst af 2. En klasse på AGÅ niveau, som man får lov til at løbe 2 gange og så tæller ens bedste resultat. Zinnias første løb var noget underligt. Hun vægrede vippen, sprang feltet på A'et og vægrede bommen 2 gange, så hun blev disket. Næste løb gik sådan set rimeligt godt. Hun sprang dog A'et igen (vi må træne det noget oftere) og så fik hun igen et flot felt på balancen, men blev desværre ikke i positionen, så jeg satte hende tilbage og fik en frivillig disk. Ag2 var en tåbelig bane, med nogle tåbelige opgange til både A'et og balancen. Zinnia løb igen fint, men sprang endnu engang A'et og blev ikke på bommen, men fik feltet, så det blev til en frivillig disk. Da jeg så SP3 var jeg fuld af forhåbninger om en dejlig flydende SP2 bane, men det blev ikke tilfældet. Sp2 var efter de flestes mening sværere end SP3. 3 gange skulle man trække hunden imellem to spring der stod rimelig tæt. Zinnia løb rigtig flot, hun rev desværre en pind, på et af de spring hvor hun skulle lige ud, men ellers havde hun et supe løb med små snævre vendinger og god fart. Zinnia vandt klassen og fik en flot præmie sponsoreret af Böehringer-Ingelheim, der var multi vitaminer, Dogital Ginseng, Canikur og Viacutan alt sammen gode produkter til hundene.
Kayne havde god fart på i alle sine løb. I første løb fik han feltfejl på vippen, det er noget han har haft problemer med ind imellem, så det skal helt sikkert trænes nu. Han fik en vægring på posen og på springen lige inden balancen og så sprang han af balancen, så Preben valgte at sætte ham tilbage og blive disket. I anden gennemløb fik han fejl på A'et og en vægring på tredie sidste forhindring, men det var et rigtig godt løb, hvor Preben lagde stor pres på Kayne. I AG3 sprang Kayne igen af vippen, så Preben valgte at sætte ham tilbage og diske ham. I SP3 fik Kayne desværre en vægring ved tredie forhindring, men resten af løbet var super flot og med fuldt pres på.
Begge vores hunde har haft lidt problemer med A'et, de er simpelt hen ikke trænede nok til at få feltet på A'et når de ikke kan få tilløb og fart nok til det. Det var en generel ting for banerne i denne weekend at tilgangen til A'et var meget kort.

Zinnia's opdrætter Nanna, som for nogle år siden løb meget agility havde pudset agilitytøjet af og meldt sig til stævnet med Zinnia's mor Breezy på 9 år. De havde ikke løbet agility i 4 ½år.
Nanna havde også Zinnia's mormor, Halvsøster og to kuldsøstre med. Det var rigtig hyggeligt at møde dem igen og jeg fik selvfølgelig taget en masse billeder af dem :-)
Zinnia var noget så underdanig overfor sin familie. Zinnia havde ikke hilst på sin mor inden Breezy løb på agilitybanen, men der var ingen tvivl om at Zinnia genkendte sin mors gøen. Zinnia hylede og stod på bagbenene for at se efter sin mor. Da hun så endelig mødte hende tissede Zinnia på gulvet...

Zinnia's kuldsøstre Etzi og Rina

1 kommentar:

Shetla sagde ...

Du er bare en knag, Gitte. Tusind tak for billeder og video fra i søndags.
Zinnia er slet ikke til at stå for på videoen af Breezy's agilityløb.