lørdag den 16. februar 2008

Muldvarpens endeligt

Så fik vi fat i den muldvarp, der har forsøgt at ødelægge vores græsplæne.
Der har over længere tid poppet det ene muldvarpeskud op efter det andet. Det er møg irriterende specielt når man bruger haven til at træne agility.
I onsdags fik vi så bestilt nogle fælder og de blev sat ned torsdag. Her til formiddag var der endelig "bid". Så nu håber vi at der kun var den ene muldvarp. Ellers må vi i gang med fælderne igen.
Preben har trænet vendinger med Godis. Der var en artikel i det seneste nummer af Clean Run, hvor man kunne træne de forskellige agility vendinger uden forhindringer, for at forberede hunden. Godis er rigtig dygtig til det og de har allerede prøvet at træne vendingerne over spring og det går også rigtig godt.
Zinnia har trænet slalom indgange de seneste dage og det går også fint. Hun skal støttes en del, men jeg har nu heller aldrig gjort ret meget ud af at træne forskellige indgange med hende.

I morgen skal vi til Vallensbæk og deltage i agility stævne. Zinnia's mor Breezy på 9 år skal løbe efter en stævne pause på flere år. Det bliver spændende at se, og hyggeligt at møde familien.

Ingen kommentarer: