tirsdag den 20. januar 2015

International agility i Vallensbæk og DCH stævne i Mørkøv og Nykøbing.

Weekenden efter Oslo, var jeg til Internationalt agility stævne i Vallensbæk. Her skulle vi kæmpe om point til Årets Agility hund og årets AG-hold. Bent skulle dømme, så jeg var stand-in handler på Dazzler. Og løb derfor 2 gange for vores hold. Zushi's hold deltog ikke, da vi desværre ikke havde fået meldt til i tide.
I den første AG3 vare begge hunde fejlfri. Zinnia vandt klassen og Zushi blev nr.3 i sin klasse. I den næste AG3 fik begge hunde 5 fejl. Zinnia blev nr. 10 og Zushi nr. 9. Men da der var 3 svenskere foran Zinnia fik vi 4 point til årets AG hund.
Om søndagen blev springløbene løbet. Zushi havde 5 fejl i det første. Hun havde et super løb, men løb udenom sidste spring... I det næste havde hun 10 fejl. Zinnia var fejlfri i begge SP3 og blev nr. 2 i begge løb. Det gav gode point til årets All-round hund. En 1. plads og en 4. plads og i alt 23 point.
Zushi fik i alt 7 point denne weekend.

Sidste weekend i august var der stævne hos DCH Jyderup, som holder til i Mørkøv, kun 4 km fra hvor jeg bor. Målet for weekenden var at Zushi skulle have de sidste DM udtagelser til DCH's DM. Og Zinnia skulle træne felter. Zushi manglede 2 kvalifikationer i AG og 1 i SP.
Vi lagde ud med SPÅ, hvor Zushi desværre fik 5 fejl. Zinnia løb fejlfrit og vandt klassen. Så blev det AGÅ. Her synes Zushi at hun skulle ud at lede efter Annette Thøgersen, så hun var på vej ud af banen 2 gange. Og det blev til en disk. Det er ikke første gang Zushi har skullet ud og hilse på Annette. Så nu er der ingen godbidder mere. Bare en lille hilsen. Zushi elsker Annette meget høj. Men når det går ind og generer så meget på agility banen, så må vi desværre skrue ned for deres hyggetid sammen. Zinnia løb fejlfrit og vandt klassen. Da vi skulle til at løbe AG3 begyndte regnen at vælte ned. Og jeg overvejede om jeg skulle løbe, eller bare køre hjem. Men jeg ville rigtig gerne træne med begge hundene, så jeg valgte at blive. Zushi fik 5 fejl. Men Zinnia løb endnu et fejlfrit løb og vandt klassen. Vi kørte med fuldt stop på felterne.

Dagen efter gik turen så til Nykøbing Sjælland. Her lagde vi ud med AG3, hvor begge hunde var fejlfri og vandt deres klasser. Derefter AGÅ, hvor begge hunde igen var fejlfri. Men nu vidste Zinnia jo at man skulle stoppe på felterne, så hun begyndte at trave ned ad balancen :-/ Det mistede vi lidt tid på. Og Zippo vandt klassen med 1 sekund foran os. Zushi derimod vandt sin klasse. Sidste klasse var SPÅ. Igen løb begge hunde fejlfrit og begge vandt deres klasser :-) Sikke en weekend. 100% fejlfrie løb til Zinnia. Og 100% fejlfri og vinder til Zushi om søndagen. Så kan man da kun være glad. Selvom Zushi missede sin DM udtag og at det styrtregnede til sidst begge dage.

Ingen kommentarer: