torsdag den 26. juni 2014

Gåsahoppet

Påsken blev traditionen tro holdt i Sverige, hvor vi deltog i Gåsahoppet. En stor indendørs agility konkurrence med rigtig mange deltagere. Der er op mod 100 deltagere i mellem klasse 3...
Niels Poulsen fra M-Touch skulle også derover, og da jeg var bindeled mellem ham og arrangørerne, så fik jeg også møvet mig ind på overnatning. Vi overnattede hos en af medlemmerne af Oxie BK. Og hvilket fantastisk sted... De havde overnatningsmulighed i forbindelse med deres egen agilityhal. Og det var kun ca. 15 minutter fra Nils Holgersens hallen hvor stævnet foregik.
Jeg elsker at være til dette stævne. Kan godt lide at der er stor konkurrence og man virkelig skal give den gas for at få placeringer.
Jeg valgte at diske Zinnia i AG3 og AGÅ de første dage, da jeg ville have hende til at blive på felterne. 3. dagen skulle vi have et løb, som talte til landsholdsiagttagelse, derfor havde jeg denne prioritering. Det gav pote, for Zinnia var fejlfri i den AG3, som talte. Og der blev hun nr.5. Desuden blev vi nr. 4 i SPÅ.
Zushi høstede to 4. pladser i SP3, men havde desværre fejl i sine AG løb. Hun kvalificerede sig til finalen, hvor hun fik en vægring.
Tøserne med deres præmier

Ingen kommentarer: