torsdag den 16. januar 2014

Sheltieseminar og VAS stævne

Lørdag d. 12. september arrangerede Sheltieklubben seminar. Dyrlæge Birgitte Schjøth fortalte om avl og drægtighed. Og hvad man skal se efter hos mulige avlspartnere. Om parring, forskellige tests osv. Birgitte fortæller på en humoristisk måde og krydrer med sjove historier fra sit liv som opdrætter og dyrlæge.
Dyrlæge Henriette Marqvorsen kom over middag og holdt foredrag om stress hos hunde. Og bla. om vigtigheden af af hvalpene ikke stresses i den første tid.
Det var et yderst interessant foredrag. Synd at der ikke var flere opdrættere der havde afset dagen til dette arrangement. Vi var kun 13 deltagere. Og jeg kunne umiddelbart nævne flere personer, som jeg ville mene kunne have haft godt af at høre foredraget. Super godt initiativ fra sundhedsudvalget.

Søndag var der stævne i VAS. Zinnia var på toppen og løb super godt. Hun var fejlfri og vandt SP for sjov og SP3. I AG for sjov var hun også fejlfri men blev nr. 2 efter Hanne og Liam fra Sverige. I AG3 blev det til en nedrivning og dermed en 3. plads. Samlet blev vi vinder af for sjov klassen. Og vandt dermed Sjællands mesterskabet :-) For 2. år i træk. Og præmien var ligesom sidste år et fint spring.
Zushi havde slalom fejl i alle sine løb. Jeg troede endelig at vi havde fået styr på hendes spændinger i ryggen. Hun var blevet behandlet af Niels fredag aften. Havde intet lavet om lørdagen. Men søndag morgen var hun spændt igen. Og det gav sig til udtryk ved slalomen. Jeg fik afspændt hende, men så kunne hun huske at det havde gjort ondt tidligere på dagen i netop slalom. Så taktikken i de resterende løb, var at hun gik ind i først port og så bare løb forbi. Ellers løb hun fint på banen og med god fart. Men det er godt nok frustrerende med de tilbagevendende spændinger.

Ingen kommentarer: