tirsdag den 12. november 2013

Årets Agility hund - DKK Albertslund

Tøserne med deres pokaler, medaljer og blomster
Det plejer at være på årets sidste udendørs stævne at konkurrencerne om Årets Agility hund bliver afgjort, men i år var det rykket frem, så konkurrencen lå før DM.
Både Zinnia og Zushi lå rimeligt højt placeret. Zushi lå omkring nr. 5 og Zinnia lå på en 2. plads. På trods af at vil lå højt så havde Zinnia ikke ret mange point, set i forhold til hvor godt vores sæson ellers er gået. Det er bare ikke gået så godt i netop de AGÅ, som har talt til Årets hund.
Lørag var både Zinnia og Zushi fejlfrie i AGÅ. Zinnia vandt sin klasse og Zushi blev nr.4. I SPÅ løb Zinnia fejlfrit og blev nr.2. Det gjorde også at hun var bedst i 2 åbne om lørdagen. Zushi fik desværre en fejl i SPÅ.
AGÅ søndag blev løbet lørdag eftermiddag. Her var Zushi fejlfri, men Zinnia blev desværre disket. Zushi blev nr.3. Zinnia løb også fejlfrit i hold løbet.
Jeg droppede at løbe AG3, da det blev meget sent. Og jeg havde lovet at passe naboens hund. Men det var også mange løb på en dag de havde løbet.
Søndag blev Zinnia disket i SPÅ og Zushi var fejlfri og blev nr. 5. Zushi fik 5 fejl i SP. Hun løb forbi posen, noget som hun er begyndt at gøre ret ofte.. Zinnia var ikke tilmeldt i SP3, den havde vi sparet væk ;-)
Zinnia var fejlfri i holdløbet og vores hold vandt konkurrencen om Årets Agility hold :-)
Så var det blevet finaletid. Zinnia kunne ikke blive dårligere end nr.2. Og hun kunne kun vinde, hvis vi vandt finaleløbet og Pia og Lucky blev dårligere end nr.8 i finalen.
Vi skulle løbe næstsidst og vi løb et super fejlfrit løb. Jeg var virkelig glad for at kunne gå ind og gøre det. Men men vi blev slået på tid af Lene og Olsen... De har aldrig slået os før i en AG klasse. Nøj hvor jeg ærgrede mig. Der var bord med i denne klasse. Og bordet kan bare gøre så meget ved tiderne. Hvor meget tør man satse på ikke at dæmpe hunden inden bordet og hvor tidligt tør man lade hunden gå fra bordet? splitsekunderne tæller. Pia og Lucky fik 10 fejl, men havnede på en 8. plads. Og vandt dermed konkurrencen om Årets AG-hund. Og Zinnia blev nr.2.
Zushi blev disket i finaleløbet, så der var ingen ekstra point til hende. Hun havnede på en samlet 4. plads.
I konkurrencen om Årets All-round hund blev Zinnia nr. 2 og Zushi nr.6.

Ingen kommentarer: