søndag den 30. januar 2011

Challenge vinder, springteknik og AG-kurser.

Så er endnu en uge gået, og denne gang når jeg at blogge om den :-)
Igen i denne uge arbejder jeg i Roskilde og hundene har derfor måttet være længe alene hjemme. Derfor er det også stadigvæk mørkt, når jeg kommer hjem, selvom det er noget længere lyst efterhånden.
Tirsdag var jeg til træning hos Charlotte med Zushi. Vi havde startet med træningen af apport gangen før, men jeg havde ikke fået gjort noget ved det før mandag. Zushi var ikke så interesseret i apporten. Hun tilbød at lave en laaaang touch på den, men ville helst ikke gabe over apporten. Jeg fik at vide at jeg skulle gøre apporten "levende", så Zushi skulle jagte den. Mandag aften forsøgte jeg så først ruskeleg med legetøj, så klik for at røre apporten. Så svingede jeg apporten rundt på gulvet og tirrede Zushi med den. Hun blev vild og bed efter den flere gange. I løbet af kort tid kunne jeg sidde og holde i apporten og Zushi tilbød at bide om apporten. Hun tilbød også at løfte apporten hvis jeg smed den på gulvet.
Til tirsdags træningen skulle vi vise hvor langt vi var kommet med apporten, vise elefant øvelsen, træne at blive siddende og fri ved fod på linie og slalom mellem kegler.

Onsdag var Zinnia til agility træning på NOA-gård. Zushi var med som sædvanlig og hun har fået mange menneske venner, som hun bliver himmel henrykt over at møde.
Zinnia var rigtig god og tændt. Hun rev kun en enkelt pind og felterne de sad bare i skabet.
Torsdag var Zushi til træning hos Johanna. Vi startede med at vise chellengen fra den uge, hvor jeg havde været på skiferie. Ingen af de andre havde kunnet lave øvelsen, så den gik videre til næste træning, hvor der så også var en ny challenge. Første challenge var at hunden skulle gå rundt om en stok 5 gange uafbrudt på kun en enkelt kommando. Den klarede Zushi fint, dog med lidt forstyrrelser, hvor hun mistede fokus, men vendte flot tilbage til arbejdet. Den næste challenge var hvor hunden skal have "set up" position imellem førerens ben. hundens poter skal være på førerens fødder og så skulle man gå 6 skridt. Den challenge vandt Zushi :-)

Derefter trænede vi left og right, hvor hunden snurrer rundt om sig selv. Vi skulle vise en tandvisning og så fik vi to nye øvelser. En hvor hunden skulle gemme sit hovede i vaskebaljen og en hvor hunden skulle gå "ind" i hoolahop ringen, som lå på jorden.
Preben og Godis var til agility træning i Havdrup torsdag aften. Sammen med Jannie og Bounty.

Fredag kom jeg afsted på arbejdet en halv time før end normalt. det gjorde så at jeg kunne forlade arbejdet allerede kl. 15 og så nå hjem og gå en time i skoven inden det blev mørkt. Det var skønt endelig at komme ud med hundene. Zushi var med i skoven for første gang siden hun kom til Danmark, og det var lige noget hun kunne bruge.
Lørdag formiddag var vi i hallen i Herringløse for at træne agility. Vi trænede et fuldt banegennemløb med Godis og Zinnia og jeg fik trænet noget fremadsendelse på slutningen med Zinnia. Det var fedt at se hende accelerere og virkelig give sig i en fremsendelse.
Zushi fik lov til at træne lidt springteknik, hvor jeg denne gang sendte hende over 2 spring. Dennen gang hldt jeg hende selv ved starten og kastede legetøjet ud. Det fungerede rigtig fint og jeg synes at hun havde et godt drive. Jeg trænede også lidt fremadsendelse igennem en buet tunnel og over to spring.

Søndag var det herligt vejr og hundene var i haven det meste af formiddagen. Jeg fik startet med at træne cirkel work med Zushi. Til at starte med ville hun gerne løbe bag om ryggen på mig, men hun fattede det hurtigt og gjorde det faktisk rigtig flot. Om eftermiddagen tog jeg til Hasselgård for at holde kursus. Først Hvalpe/unghunde kursus og siden "Fart og motivations" kursus. Der var mandefald, så der var kun 3 på hvert hold denne dag, så det var jo ren luksus ;-) Zushi var bla. demohund i øvelsen med cirkel work og det synes jeg at hun klarede rigtig flot :-)

Ingen kommentarer: