fredag den 16. januar 2009

Træning og to dejlige overraskelser

Preben og Godis har været til deres første træning på det agility kursus de er tilmeldt på Hasselgård, med Tina-Mette, som træner.
Fredag var vi selv på Hasselgård og træne med alle 5 hunde. Jeg fik trænet en del vippe med Zinnia. Hun var fuldstændig vild at træne med. Slet ikke til at styre. Hun havde vist en masse krudt hun skulle have brændt af.
Jeg trænede nogle fremadsendelser med Angel. Preben trænede stakit med drengene, det havde han fået for som lektier til Tina træningen.
Lørdag var jeg til træning hos Børge og Jeanette. Jeg havde de to tøser med. Zinnia var stadig vild, men god. Jeg fik trænet at sende hende i slalom og fik trænet fremsendelse på hjemtur, det gik rigtig godt. Angel trænede fremadsendelse blandt andet over balancen og gennem hjulet.
Søndag blev det igen til lidt agility træning, denne gang hjemme i haven og kun med Godis og Angel. Preben og Godis trænede en hestesko bane med slalom i slutningen. Det gik fint og Godis havde rigtig god fart på. Jeg forsøgte at bruge en sok, som belønning til Angel, det var en af de sokker, som jeg tidligere har haft dåsefoder i og brugt til trækkeleg med Angel. Den var blevet skyllet, men havde sikkert stadig lidt smag tilbage. Jeg fik Angel til at tage slalom flere gange i god fart og belønnede kun med trækkelege, og hun var tændt hele tiden. Det var en skøn overraskelse at Angel nu kunne belønnes med trækkeleg - Angel som tidligere ikke turde at tage fat i noget som helst, som jeg holdt i.
Pludselig stod Conni i haven. Hun kom med den flotte præmie, som jeg havde vundet i konkurrencen i Cocky og Peia's julekalender konkurrence. En dejlig overraskelse, som vi og hundene blev meget glade for. En hundeskål fyldt med lækre tyggeting, guffer og legetøj til hundene. Tusind tak Conni. Besøg Cocky og Peia på http://www.colliebase.dk

1 kommentar:

Bluedog sagde ...

Hej Gitte

Du er blevet "tagget":o)

This is what you should do:

Open a document or file folder,
Click on the fifth folder and then the fifth photo.
Post the photo and describe it.
Then tag 5 other bloggers.

Håber I vil lege med:o)