torsdag den 9. april 2015

Årets sidste stævne og Årets hund

For lige at slutte september måned af med endnu et mesterskab, så tog vi til Ribe den sidste weekend. Her var årets sidste udendørs stævne og afslutningen på konkurrencerne om Årets Hold, Årets AG-hund og Årets All-round hund.
I ugen op til var det dog uvist om Zinnia kom til at løbe. Tirsdag var jeg til dyrlæge med hundene for at de skulle have det årlige dyrlægetjeck og vaccinationer. Min dyrlæge er også kiropraktor, så hundene blev også kiropraktorbehandlet. Zinnia var noget stram i mørbraden og ned mod lysken, hvor hun havde sin skade tidligere på sommeren. 
Dagen efter skulle jeg træne, men Zinnia gik over første forhindring, og gik igennem tunellen. Der havde intet været at mærke på hende, men hun kunne ikke springe. Næste dag forsøgte jeg at sende hende igennem en kort tunnel og over et lavt spring, der var samme reaktion. Så fik jeg fat i Niels, som kom forbi og mærkede hende igennem. Hun reagerede kraftigt, da han kom til lysken. Og det var ikke ret meget han behandlede, da han ikke ville pille i det, da vi troede det var samme skade som sidst. Og der formodede vi at det var en forstrækning. Jeg måtte indstille mig på , at der ikke blev nogen deltagelse i de afsluttende konkurrencer for Zinnia's vedkommende. 
Fredag inden jeg skulle afsted til Jylland, gik jeg i haven med Zinnia. Og bare lige for at teste hende, så sendte jeg hende igennem en kort tunnel. Hun fløj afsted... Så prøvede jeg et lavt spring, her fløj hun også over... Så gik jeg en tur på en halv time, så hun var varmet godt op. Og så satte jeg et par spring op på fuld højde, og tog spring og slalom med hende. Helt uden problemer... Slalom var netop den forhindring, der påvirkede hende sidst ved skaden. Men hun virkede fit for fight. Kiropraktorbehandlingen tirsdag har fået løsnet på noget, som så har gjort at der var noget andet der har siddet og knebet. Det har Niels så fået løsnet om torsdagen. Vi blev enige om at Niels skulle behandle hende igen lørdag morgen inden stævnet. Her havde spændingen flyttet sig og var blevet mindre. 
Jeg løb med Zinnia og der var intet at mærke. Sparede hende dog for hold løbene. Vi fik lidt flere point hjem til Årets AG-hund og til Årets All-round hund. V endte med at vinde konkurrencen om Årets All-round hund 2014. Det var første gang vi fik den titel. Og vi lå nr. 1 inden finalen til Årets AG-hund. Vi løb fejlfrit i finalen og blev nr.2 i finalen, efter Camilla og Canto. Det gjorde at vi samlet vandt konkurrencen om Årets AG-hund. 
Zushi blev desværre disket i finalen. Og havde lidt småfejl i løbet af weekenden og endte som nr.7 i Årets All-round hund og nr. 6 i Årets AG-hund.


Ingen kommentarer: