torsdag den 21. juli 2011

Update på Zushi's træning

Ja, så gik der lige 2 måneder siden sidste blog indlæg. Min idé med løbende at skrive om Zushi's træning på bloggen går ikke lige efter planen...
Stort set alle weekender har været booket med konkurrencer eller lignende.
Jeg følger Silvia Trkman's Longdistance Running Contacts class samt Agility Foundation. Begge kurser indebærer videofilm af en del af vores træning og efterfølgende redigering. En Running contacts trænings session på ca. 10 minutter kræver typisk 1 times redigering bagefter, så kun det relevante kommer med og det i slowmotion. Men videofilm er virkelig en god ting, for man kan se meget mere end man ser det live.
Jeg har ikke fået trænet noget særligt handling eller springteknik. Vi er startet op på noget cik & cap træning, hvor man sender hunden frem til og rundt om springstøtterne, samt lidt send til tunnel træning.
Vores running contacts træning har stået i stampe under vores ferier, da jeg ikke har kennet have min planke med, som vi bruger i træningen.


Jeg har arbejdet en del med at færdiggøre LP1 øvelserne med Zushi, da hun snart skal til prøve. Hun har fået en super fri ved fod/lineføring, som jeg er ret stolt af.
Jeg har haft rigtig god støtte af Johanna på "Foundation holdet, som hun ikke vil slippe af med". Dette hold slutter dog nu, men det passer også med at jeg så kan tage lidt mere fat i agility træningen.

Ingen kommentarer: