torsdag den 29. oktober 2009

Zinnia udtaget til NM i agility

D. 17.-18. oktober var Zinnia og jeg til årets sidste landsholdssamling. Samlingen foregik indendørs i Vallensbæk hallen. Lørdag var der træningsløb på tre forskellige baner, som alle var tegnet af årets NM dommer.
I det første løb blev Zinnia disket fordi hun smuttede ud og tog et forkert spring. Siden satte jeg hende tilbage på A-et, da hun ikke blev, som hun skulle. Efter dette banegennemløb havde vi modultræning på banen. Jeg lagde selvfølgelig mest vægt på træning af A-et.
Herefter skulle vi løbe endnu et AG løb. Inden fik vi besked af landsholdsledelsen at nu ville de se os komme igennem banerne og de ville ikke se frivillige disk. Det betød så at jeg ikke kunne sætte Zinnia tilbage på A-et og være konsekvent i den træning jeg er i gang med. Zinnia rørte feltet på A-et, men hun stoppede ikke og jeg måtte jo så løbe videre.
Den sidste bane var en springbane, som Zinnia løb fejlfrit.
Søndag skulle de endelige udtagelser afgøres. Vi fik at vide at nr. 1 og 2 sammenlagt i dagens 3 løb var sikret en plads på holdet, dvs. det kunne lige så godt være en reserveplads, som en ”rigtig” plads på holdet. Der ville derudover blive kigget på de resultater, som vi havde fra stævnerne.
I mellemklassen var vi jo kun 5 deltagere, så alle var sådan set udtaget på forhånd. Der var kun reservepladsen at ”kæmpe” for ikke at få…
I det første løb, var Zinnia den eneste mellemhund, der ikke blev disket, men vi fik desværre en fejl på A-et. Øv hvor var det ærgerligt at man ikke lige kunne tillade sig at sætte hende tilbage på feltet og være konsekvent.
Det næste løb var et springløb, hvor Zinnia var fejlfri og vandt med 2 sekunder til nr. 2. Sidste løb var et AG-løb. Her fik Zinnia en nedrivning på muren, men havde ellers hurtigste tid sammen med Olsen. De to deltes om 2. pladsen. Zinnia blev altså sammenlagt vinder af dagens udtagelsesløb og hun førte i øvrigt også på point fra stævnerne. Søster Emsi vandt udtagelsesløbene for de små hunde, med tre fejlfrie løb. Super flot.

Agility landsholdet til Nordisk Mesterskab 2009 kom til at se således ud:
Lille:
Jesper / Emsi
Susanne /Unique
Lillian / Mille
Hanne / Soffy
Reserve: Julie / Chilli

Mellem:
Gitte / Zinnia
Natasha / Doobi
Dorthe /Djohs
Tommy / Olsen
Reserve: Lene / Toxy

Stor:
Lis / Frøken
Poul / Djini
Peter / Tempo
Sarah / Simic
Reserve: Birthe / SammieJeg glæder mig enormt meget til NM2009, som finder sted i Stockholm d. 13. december.

Ingen kommentarer: