fredag den 18. juli 2008

Dusty's hyggedag

I dag er det Dusty der har hygge dag og er med på arbejdet. Han nyder at tøffe rundt her. Han har selvfølgelig også fået et kødben, så han kan få renset bisserne.


Dusty har i længere tid haft en meget dyb hudbetændelse. Det er snart 2 år siden den første byld/bums kom frem og vi troede at det var en reaktion på vaccinationen. Han har siden fået antibiotika behandling og har været i behandling med Prednisolon i en kortere periode, det så ud til at virke, men betændelsen kom desværre igen. For halvanden måned siden startede Dusty behandling med et forholdsvis nyt præparat Atopica. Det har hjulpet og vi kan nu ikke finde flere bumser/bylder. Dem der var på vej frem er gået i sig selv. Behandlingen skal fortsætte en måned endnu, for at huden skal have nået at fornye sig helt.


Dusty's pels er også blevet flottere end den har været længe.
Nu er det spændende om han kommer af med problemet eller om det blusser op igen, når behandlingen stoppes.

Kaynes kiropraktor besøg gik fint. Der var en del der skulle rettes i bækkenet og langs ryggen helt op til nakken. Der var en del stivhed i musklerne. Vi skal holde øje med at den sitren han har når man rører ham på skuldrene forsvinder inden ret længe, ellers skal han til kiropraktoren igen. Vi har købt et Back on track dækken, som Kayne kommer til at gå med en del den næste tid, så han kan få løsnet op i sine muskler.

3 kommentarer:

Shetla sagde ...

Hvad er et "back on track dækken"?

Gitte Hoffmeister sagde ...

Hej mNanna.
Back on track dækken er et dækken hvor der er smeltet keramisk pulver ind i stoffet. Det skullereflektere varmen fra kroppen og have en smertelindrende effekt.
Man kan læse mere om det her:http://www.backontrack.nu/shownode.php?id=290

Shetla sagde ...

Tak for info!